Lid worden

Voor inschrijven als lid kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier wat hierboven staat. Gelieve het formulier geheel in te vullen.
Bij inschrijving dient het gehele contributiegeld voldaan te worden. Voor het vragen kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.
Indien uw kind(eren) wel graag willen sporten maar u ook goed op uw uitgaven moet letten, dan zijn er mogelijkheden dat de gemeente u hierbij kan helpen

Voor Ridderkerk is dat met de regeling meedoen klik hier voor informatie.
Voor Rotterdam  kunt u hier klikken voor uitleg en of u in aanmerking kunt komen om de contributie vergoed te krijgen.

Lid worden en bijbehorende contributie per seizoen:
Senioren € 200.00
Junioren € 170.00  (JO19/JO17/JO15)
Pupillen € 160.00   (JO13/JO11/JO9)

Rustend Lid € 80.00

Overschrijven naar SV Bolnes  Rabobank NL79RABO0385416784  Lidmaatschap en contributie geldt een geheel seizoen ( 01 juli t/m 30 juni )

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!