• Beëindiging lidmaatschap

• OVERSCHRIJVINGEN / BEËINDIGEN LIDMAATSCHAP

Indien je van plan bent SV Bolnes te verruilen voor een andere vereniging, moet je voor 14 juni van het huidige seizoen overschrijving aanvragen.
    Tevens dien je al op voorhand en wel uiterlijk 31 Mei 2017, je opzegging als lid aan te melden of te bevestigen per email bij: ledenadministratie@svbolnes.nl en bij het overgaan naar een nieuwe vereniging de naam van je nieuwe vereniging te melden.
    Omdat een overschrijving tegenwoordig digitaal moet worden geregeld, is het van belang dat men voorafgaand aan het verzoek om overschrijving zorgt dat onderstaande zaken zijn geregeld:
    1. De contributie t/m het lopende seizoen is betaald.
    2. De boetes zijn betaald.
    3. Eventueel in het bezit zijnde kleding van de vereniging is ingeleverd.
    Ga dit zelf na en wacht hier niet mee tot er problemen ontstaan.
    Indien niet aan bovenstaande voorwaarden zijn voldaan zal de overschrijving niet worden goedgekeurd en blijft die geblokkeerd staan in het KNVB systeem tot aan de verplichtingen is voldaan.
    Je zal aan de verplichtingen moeten voldoen die je bij de aanvaarding van het lidmaatschap hebt geaccepteerd!!!

Overschrijvingen worden door Michael Verwijmeren.mailto:Ledenadministratie@svbolnes.nl