• Clubwebshop SV Bolnes geopend

Met trots laten we jullie graag kennismaken met onze nieuwe kledingleverancier.
    Kelme is het grootste Spaanse sportmerk dat in meer dan 40 landen actief is.
    Het internationale teamwear merk is sinds dit seizoen de nieuwe kledingpartner van SV Bolnes.

Lees hier meer over Kelme.

De clubwebshop van SV Bolnes is officieel geopend. Vanaf nu is het mogelijk om een bestelling te plaatsen in de webshop. Betaling van uw bestelling vanuit de webshop kan m.b.v. Ideal. Bestellingen worden direct bij u thuis (of werk) afgeleverd en u kunt er ook voor kiezen om uw kleding te voorzien van een clublogo.

Bent u een sponsor en wenst u ook uw sponsornaam op de kleding, dan kunt u dit doorgeven aan de sponsorcommissie van SV Bolnes