• Historie

Het tabblad foto’s is verwijderd uit het menu van de website. Hiervoor komt het tabblad ‘historie’ in de plaats. De foto’s komen natuurlijk weer terug op de website.
    In de zomer van 2018 zijn alle blauwwitters, die in het bezit zijn van de club, gescand. U begrijpt dat dit een behoorlijke tijdrovende klus geweest is gezien het aantal blauwwitters die bewaard gebleven zijn. Ook is het overgrote deel nog in goede staat. Daarom hebben wij besloten deze via de website openbaar te maken voor alle leden.
    Het begin werd de blauwwitter als maandblad uitgegeven. De eerste dateert van 1936 tot en met de laatste in 1972. Daarna werd het een weekblad en vanaf seizoen 1984-1985 wordt het clubblad 1x per 2 weken uitgegeven.
    Het overgrote deel van de jaargangen is compleet. Met name van de laatste jaren missen we nog wel een tal nummers. Hierbij doe ik dan ook een oproep aan u;
    Heeft u misschien in een oude doos of een ‘vergeten’ hoekje nog blauwwitters liggen, neem contact op via webmaster@svbolnes.nl of met Arend Hollemans zodat we de jaargangen compleet maken. U krijgt uw originele blauwwitters uiteraard terug!
    Onze dank gaat uit naar alle mensen die de clubbladen, door de jaren heen, hebben verzameld en beheerd. Wij wensen u dan ook veel (lees)plezier toe.

P.S. Heeft u misschien ook nog items over SV Bolnes in u bezit die interessant zijn voor de historie van de club, neem dan ook contact op via webmaster@svbolnes.nl of met Arend Hollemans.

Arend Hollemans,