• Oefenwedstrijd Deltasport - T.M.A.R. / Bolnes

Gisteren hebben de jongens van T.M.A.R. / Bolnes(zondag) een mooie uitzege behaald in de oefenwedstrijd tegen Deltasport. De spelers van Ton Pattinama moesten kleur bekennen tegen een goed voetballend T.M.A.R. / Bolnes. Na 15 minuten konden de spelers van Deltasport nog even genieten van een voorsprong na een goed onderschepte bal waarna ze in de counter 1-0 scoorde. 2 minuten later konden onze boys alweer terug slaan en maakte 1-1. T.M.A.R. had een behoorlijk veld overwicht op alle linies en konden voor rust nog 2 keer toeslaan en gingen met een voorsprong van 1-3 de rust in.

2e helft waren ook de spelers van T.M.A.R. / Bolnes weer duidelijk aanwezig en beheerste het spel. Het kwam niet meer tot scoren maar met 1-3 een verdiende overwinnen op Deltasport.

Deltasport - T.M.A.R. / Bolnes 1-3