• Pannenkoeken bingoavond

Heeft u vrijdagavond 1 maart nog niets op de planning en heeft u toch zin om iets te gaan doen, dan is dit wellicht een leuk idee? Kom dan naar de pannenkoekenbingo avond toe in Bolnes.

Op vrijdag 1 maart wordt er weer een gezellige avond verzorgd bij voetbalvereniging SV Bolnes in samenwerking met Voor Elkaar "kookt" Voor Elkaar.

Hoe ziet deze avond er uit? Deze avond start om 18:00 uur met het pannenkoekenmenu welke wordt verzorgd door Voor Elkaar, waarna de voetbalvereniging vanaf 20:00 uur aansluit met Bingo waar u leuke prijzen kunt winnen.

U bent hartelijk welkom op beide activiteiten, maar u kunt uiteraard ook kiezen of dat u alleen komt voor pannenkoeken eten of alleen voor de bingo komt, niets moet alles mag. Het draait bij ons om het gezellig samen zijn en elkaar te ontmoeten. Kortom of u alleen komt of dat u met twee of meer personen aansluit, iedereen is welkom.

Wat moet u doen? Voor het pannenkoekenmenu kunt u zich vooraf aanmelden bij Shahla Faraj. De bingo van de voetbalvereniging is vrije inloop en hoeft u zich niet vooraf aan te melden.

Heeft u ook zin in een gezelligavondje uit met mede bewoners, kom dan allemaal naar de pannenkoekenbingo avond! U bent uiteraard ook hartelijk welkom als u alleen een drankje komt drinken of gewoon langskomt voor de gezelligheid.

Wij hebben er met zijn allen zin in, u óók?

Datum:                                  vrijdag 1 maart

Aanvang pannenkoekenmenu: vanaf 18:00 uur, start 18:30 uur

Kosten pannenkoekenmenu:    € 5,= p.p. en kinderen € 2,= p.p. (tot 12 jaar)

Aanvang bingo:                      vanaf 20:00 uur, start 20:30uur

Kosten Bingoavond:                € 15,= (8 rondes)

Voor het pannenkoekenmenu kunt u zich vóór maandag 25 februari aanmelden, meer informatie, heeft u een bijv. allergieën of vragen, neem contact op met Shahla Faraj.

Shahla Faraj, emailadres shahla.voorelkaar@gmail.com of telefoon 06-18821206

Voor Elkaar "kookt" Voor Elkaar heeft ondersteuning gekregen van Wijk Idee Team Bolnes. Het Wijk Idee Team Bolnes ondersteunt bewonersinitiatieven waar wijkbewoners aan deel kunnen nemen of voor de bewoners die juist iets voor de wijk, buurt of straat willen organiseren.

Deze avond wordt aangeboden door, Voor Elkaar, Facet Ridderkerk, Voetbalvereniging SV Bolnes, Wijk Idee Team Bolnes.