• eten

  Op vrijdagavond 3 mei vanaf 18:00 uur is er weer Voor Elkaar “Kookt” Voor Elkaar bij SV Bolnes. Elke maand wordt er een ander thema bedacht. De afgelopen maanden hebben wij o.a. genoten van Hollandse Pannenkoeken, gerechten uit Syrië, de Italiaanse keuken en deze keer is er gekozen voor de Surinaamse heerlijkheden.

  De maandelijkse thema’s zijn gericht op de multiculturele samenleving en op deze manier willen wij juist alle bewoners (van jong tot oud) kennis laten maken met deze heerlijkheden uit de verschillende keukens en belangrijkste met Elkaar.

  Wist u dat: Diverse vriendschappen zijn ontstaan, er bezoekers zijn wie zich spontaan aanmelden om de gerechten voor te bereiden of juist bij de voetbalclub actief zijn geworden? Binding, verbinding en ontmoeten brengt Voor Elkaar met zich mee.

  Deze keer staan de koks Arti en Faysal in de keuken, beide actief bij voetbalvereniging Bolnes en koken zij de heerlijke gerechten uit Suriname. De muziek op deze avond wordt verzorgd deze avond door DJ-Pinas, en zorgt voor sfeer.

  Dit is nog niet alles, na het diner, wordt er een muziekquiz verzorgd door SV Bolnes, waar ieder aan mee kan doen. Mooi dat dit soort initiatieven juist in Bolnes kan worden gerealiseerd. Samenwerken met diverse organisaties, o.a. voetbalvereniging stelt locatie beschikbaar, Voor Elkaar initiatief bewoner, Wijk Idee Team Bolnes heeft budget gegeven en Facet ondersteunt bewoner met het initiatief.

  Heeft u zin om alleen of eventueel samen met uw vrienden, familie, buren gezellig te komen eten en sfeer te proeven? Dan bent u bij Voor Elkaar aan het juiste adres. Het enige wat u moet doen is u zelf aanmelden en aangeven met hoeveel personen u komt. Aanmelden kunt u t/m woensdag 1 mei bij  Shahla Faraj. Shahla.Voorelkaar@gmail.com  Telefoon: 06-18821206

  Prijs: €5,=  p.p.  kinderen (t/m 12 jaar) € 2,= p.p. excl. drankjes

  Locatie: Voetbalverenging SV Bolnes  Kievitsweg 153

  lett op: Geeft u of uw gezelschap zich op en besluit om toch niet te komen, meld u min. 1 dag van te voren af. Heeft u zich niet afgemeld, dan zijn wij genoodzaakt om de totale kosten voor de reservering in rekening te brengen.

  Wij hopen u te zien verschijnen op de gezellige avond