• Verslag SDV - Bolnes

Er is mij gevraagd om een stukje te schrijven over de wedstrijd SDV – Bolnes.
    De wedstrijd begon met 1 minuut stilte voor de in december bij een tragisch ongeluk omgekomen Moreno van Leeuwe. Een goede en rustige jongen die node gemist zal worden.

Over de wedstrijd kan ik kort zijn; er word zoveel gepraat dat er van voetballen geen sprake was, dus dit was het wedstrijdverslag.

Ik wil wel een compliment maken aan de trainer, die telkens weer zijn best doet er dit uit te krijgen en de moed er inhoudt. Helaas was er één speler die zich zaterdag verbaal zo misdroeg tegen de trainer (en dit was niet de eerste keer) dat ik vind dat het bestuur of de trainer hem eens flink moet schorsen. Het is best dat je na de wedstrijd in de kantine onder genot van een consumptie de wedstrijd na bespreekt maar je moet dit niet doen in het veld want dan wordt het voetballen vaak vergeten.

En denk dan ook eens aan de supporters die uit en thuis langs de lijn staan.

Daarnaast wil ik ook aandacht vragen voor die 5 of 6 vrijwilligers de kleedkamers, kantine schoonmaken en vele reparaties uitvoeren enz. Dit zijn ook contributies betalers en als ik dan hoor dat er een fors bedrag openstaat van niet betaalde contributies dan moet ik aan deze vrijwilligers denken die altijd voor niets bezig zijn.

En er worden nog steeds vrijwilligers gezocht voor bestuursfuncties, kantinediensten, leiders, scheidsrechters enz.

Dit jaar in september bestaat Bolnes 100 jaar en moeten wij (SV Bolnes) het aan het einde van dit seizoen zonder voorzitter doen. Dat alleen is al een hele opgave om deze belangrijke functie in te vullen.

O ja, de wedstrijd SDV – Bolnes eindigde in een 2 – 3 overwinning dit zou ik bijna vergeten.

Dit stukje is geschreven op verzoek van de harde kern met een leeftijd van +75 jaar.

Was getekend een ouwe lul en supporter.